Programlehetőségek a környéken


Duna-parti szabadstrand és a Katonadomb Park

A Duna-part mindssze 3 perc sétára található, ahol nyáron ingyenes strand, sétálóutca, büfék, éttermek, fagyizók várják az látogatókat. Panziónk szomszédságában található a közkedvelt Katonadomb park játszótérrel, focipályával, kültéri fitneszparkkal, nyáron ingyenes szabadtéri fitneszórákkal.


Aquaworld és Aquaréna

Az Aquaworld az oszág egyik legnagyobb vízi élményparkja, mely egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztály számára csúszdákkal, szauna-világgal, medencékkel. (5 perc kocsival). Egy másik nagy sikerű nyári csúszdapark, a mogyoródi Aquaréna is mindössze 15 perc alatt autóval elérhető.


A Dunakanyar felfedezése biciklivel

Dunakesziről kiépített bicikliút vezet a Duna mentén egészen Szobig. Útközben csobbanhatunk egyet a Gödi Homokszigeten, Vácon meglátogathatjuk a székesegyházat és a középkori főteret, Kismaroson erdei kisvasútazhatunk, Zebegényben pedig finom sütiket ehetünk a főtéri cukrászdában. Aki nem akar ilyen sokat tekerni, meg is fordíthatja az utat, és vonattal fel tud menni Zebegénybe vagy Szobra, onnan tekerve vissza Dunakeszire.


Kalandpark, terepjáró- és quad túra Gödön

A kötélpályás kalandpark közvetlen a Duna partján található. A felnőtt kötélpálya viszonylag kis alapterületű, de rendkívül összetett, 28 szakaszból álló pályarendszer, így sokak szerint hazánk jelenleg legtechnikásabb, legnehezebb pályája. Ugyanitt lehet terepjáró és quadtúrákra jelentkezni.


Gödi termálstrand

A vendégeket négy termálvizes medence várja. A sportolni vágyókra gondolva úszómedencét is építettek a termál medencék mellé. A gödi termálfürdő egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A helyi termálvizet a szakhatóságok nemrégiben gyógy,- és ásványvízzé minősítették. 


Homoksziget

Aki nem szereti a kiépített, nyüzsgő strandokat, annak ajánljuk figyelmébe ezt a természetközeli helyet Alsógödön. Nem messze a parton van egy kellemes étterem is (Széchenyi csárda). A közhiedelemmel ellentétben a Duna víztisztasága évek óta kiváló, fürdésre alkalmas. 


A Bánki-tó 

Egy kedves kis tó a Nógrád megyei Bánkon. Kocsival fél óra alatt elérhető. A 7 hektáron elterülő, átlagosan 4 méter mély tó a fürdőzők és a horgászok körében is közkedvelt. Ez a kis falu ad helyet a népszerű Bánkitó Fesztiválnak is.


Dunakanyar, Szentendrei-sziget

A Dunakanyar és a Szentendrei-sziget páratlan természeti adottságai lehetőséget nyújtanak kirándulásokra, akár a Dunán kajakkal, akár biciklikkel a Duna mellett Szobig vezető bicikliúton vagy a szigeten keresztül egészen a lélegzetelállító szépségű Szigetcsúcsig. 


Dunakeszi teniszklub

Pár percre található a Dunakeszi "Magyi" sporttelep 8 teniszpályával, salakos futópályával.


Szentendre, Visegrád, Esztergom

További kirándulási lehetőségek a közelben Szentendrén, Visegrádon, Esztergomban és Vácott vannak, mely csodálatos városok több napra való látnivalót és maradandó élményeket kínálnak.

Programötletekkel is szívesen szolgálunk!

AquaworldAquaworld