Kikelet Panzió

A Kikelet Panzió Dunakeszi üdülőövezetében található, pár percre a Duna-parti sétánytól. Budapest belvárosától mindössze 25 perc alatt elérhető. Az egykori Schön-villa a Magyar Kasténylexikonban is szerepel, 1920-as években eklektikus stílusban épült villát a vagyonos Schön család eredetileg nyaralónak építtette, ahová hétvégenként visszavonulhatott.

Mi családi vállalkozásként immáron 32 éve üzemeltetjük panzióként. Kényelmes, jól felszerelt szobával várjuk a pihenni vágyókat, átutazókat, üzleti céllal a városba látogatókat. Kiemelten fontosnak tartjuk a családias, kedves kiszolgálást, a nyugodt pihenést és kényelmet.

A panzió mellett egy nagy pihenőkert várja a relaxálni vágyókat. Belső parkolónkban vendégeink biztonságban tudhatják járművüket is.

A családias méret lehetőséget ad különleges kívánságok, egyedi igények kiszolgálására is, legyen szó bográcsos vacsoráról;  grillezésről a kertben; baráti találkozók, osztálytalálkozók rendezéséről; biciklitúráról a Duna-kanyarban; lovaglásról, golfozásról, vagy akár kajaktúráról.

A hozzánk látogató sportkedvelők sem fognak unatkozni. A közelben 10 pályás teniszcentrum, golfpálya, lovardák , vizipark találhatók. Felfedezhetik a Duna-kanyart a nálunk bérelhető biciklikkel, ping-pongozhatnak a kertben, de a napot akár egy természet közeli duna-parti futással kezdhetik a csodálatosan tiszta levegőn. A Szentendrei-sziget komppal pár perc alatt elérhető, ahol a golfpályák, lovardák, és sok természeti csoda várja a látogatókat. 

Látogasson el hozzánk Ön is!